Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (2024)

Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (1)
Elektronische laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule voor testvermogensbelasting

Functies:
1. Materiaal van hoge kwaliteit, lange levensduur, hoogwaardige circuit, stabiele prestaties en hoge efficiëntie aan het toevoegen.
2. Beveiliging van omgekeerde verbindingen: met omgekeerde beveiliging van de omgekeerde verbindingen, zelfs als de draden omgekeerd zijn aangesloten, worden ze niet beschadigd.
3. Met ventilatorbesturing: intelligente ventilatorregeling (de ventilator kan automatisch en oneindig variabele snelheid volgens de temperatuur van de radiator).
4. Beveiligingsfuncties: oververhitting bescherming "OTP", onmiddellijke over vermogensbescherming "OPP", over spanningsbescherming "OUP", omgekeerde verbindingsbeveiliging, abnormale voedingsspanningsbescherming.
5. Breed scala aan toepassingen: kan de werkelijke capaciteit van de batterij meten, de werkelijke vermogen van de belasting en andere doeleinden testen.
6. Verhoog de ondersteuning voor vierdraadstest in de elektronische laadmodus, met onafhankelijke vierdraads spanningsindicator.

Parameter:
Werkende voeding: DC12V gereguleerd (11-13V) Niet minder dan 0,5A, de voeding is niet geschikt, zal err6 worden weergegeven
Interface: 5,5*2,1 mm ronde mond in de positieve pool
Bedrijfsmodus: constante stroom van enkele modus (CC)
Afvoerstroom: 0,10-9,99a in stappen van 0,1a of 0,01A
Afvoerstroomtolerantie: 0,7% plus of min 0,01A
Capaciteitstesttolerantie is niet groter: 0,5A 2%, 2A 1,5%, 5A en meer dan 1,2%
Ondergrens (beëindiging) spanningsinstellingsbereik: 0,9-28,0V in stappen van 1V of 0,1V.
Afvoerspanning: 0,90-30,00V (beïnvloed door interne weerstand van MOS en andere verliezen, kan de gemeten ingang 1V tot 6-7A-stroom ondersteunen, 9,99A moet worden gemeten spanning groter dan 1,3 V)
Spanningsmeettolerantie is niet groter: 0,8% ᄆ 0,02V
Vermogen: 112W boven de limiet van de stroomautomatische stroom (bijvoorbeeld voor 110W voor 11V kan 9,99A openen, terwijl in 20V slechts 5,5A kan openen)
Batterijteststatistieken Limiet: 999.9AH of 9999WH, bereik de waarde om de test te stoppen (de eerste om de waarde te bereiken als de stopconditie)
Productmaat: 122 mm*70 mm*77 mm (ventilator steekt uit het bord ongeveer 22 mm)
Positioneringsgatpositie: 60 mm*88 mm gatdiameter 3,2 mm 5 mm post (geïsoleerde nylon post) geïnstalleerd

Pakket bevat:
Tester*1
Accessoire Kit *1

Gebruiksaanwijzing:
I. Functiemodusinstelling (standaard Factory Electronic Load -modus): ingedrukt op "AAN/UIT" tegelijkertijd op de tester aangedreven tot het display -plezier * en vervolgens de knop loslaat, op dit moment in het functie -instellingmenu.Door de knop te roteren om de instelling te wijzigen, door te drukken op "aan/uit" om naar de volgende stap te schakelen, in de volgende volgorde ingesteld:
1. Modusinstelling "FUN1" is elektronische laadmodus, "FUN2" is de testmodus voor batterijcapaciteit.
2. Buzzerschakelaarinstelling "Beon" Buzzer On ", Beof" Buzzer Off.
3. Scheel de helderheidsinstelling "LT-1" "LT-2" "" LT-3 "weer, drie helderheidsniveaus kunnen worden geselecteerd.Maak dit opnieuw af, druk op "aan/uit" om de instelling op te slaan en te verlaten.Daarna zal de tester opnieuw opstarten en de normale werkconditie invoeren.
Ten tweede, de elektronische laadmodus:
1. Schakel de 12V -voeding in, zorg ervoor dat deze zich in de stopstatus bevindt ("Run" -lamp verlicht niet, anders drukt u op de "aan/uit") onder de aansluiting van de stroomvoorziening die wordt getest op de stroominvoer met de stroominvoerPoort (p + p-), zoals het gebruik van vierdraadsaansluiting, verbind ook de spanningsdetectielijn met de (v + v-) socket.Als u een vierdraadsaansluitmethode gebruikt, sluit u de spanningsdetectielijn tegelijkertijd aan op de (v+v-) socket.Als de gemeten voedingspanning hoger is dan 1V, wordt de spanning automatisch weergegeven en wordt de "L-4" -lamp verlicht wanneer deze wordt herkend als 4-draads modus.Opmerking: raak de radiator niet aan met de schroevendraaier bij het bedraden en sluit de negatieve paal toch niet aan.
2. Stel de stroom en de ondergrensspanning door de knop in, roteer de knop om de waarde van de huidige instellingspositie in te stellen, druk op de knop om het instellingscijfer te schakelen, het nummer van de huidige instellingspositie knippert, meer dan 3 secondenvan inactiviteit verlaat de instelling automatisch terug naar de normale weergave van spanning en stroom.
3. Druk op "aan/uit", de lading begint te draaien, "Rennen" Licht op,Het circuit past de ingestelde ontladingsstroom toe op de te testen ingangs voeding, en tegelijkertijd wordt de werkelijke ingangsbelastingsspanning weergegeven op de bovenste regel, wanneer de spanning lager is dan de ingestelde ondergrensspanning, "Run" Light flitsenen vergezeld van een kort zoemeralarm.Wanneer de spanning onder de set ondergrensspanning valt, flitst "Run" licht "en vergezeld van een kort zoemeralarm.
4. De stroom kan op elk moment tijdens de test worden gewijzigd, als de ondergrensspanning moet worden gewijzigd, moet de belasting worden uitgeschakeld vóór aanpassing.
Opmerking: wanneer in alarmstatus de stroom alleen kan worden aangepast, niet omhoog!Tester Automatic Power-Down Save-functie kan de instelparameters en de bedrijfsstatus opslaan, wanneer de stroomstoring om de stroom opnieuw te verzenden wordt hersteld voordat de stroomuitval van de volledige status en gegevens wordt verkregen.

Ten derde, de testmodus van de batterijcapaciteit:
1. De te testen batterij moet eerst volledig worden opgeladen met een speciale lader!
2. Stroom de tester op om de testmodus voor de batterijcapaciteit te invoeren, verbind de positieve en negatieve batterijstroomlijnen met de P+P-terminals, als u de vierdraads-armatuurtest gebruikt, sluit u de vierdraads-spanningstestinterface aanPositief en negatief voor de V+V-poort.De tester geeft de batterijspanning weer, als de 4-draads spanningstestlijn correct is aangesloten, zal de "L-4" -lamp tegelijkertijd oplichten.
3. Stel de ontladingsstroom en ontladingspanning in door de knop te roteren (raadpleeg de beschrijving van II: 2), na instelling, druk op "aan/uit", de tester detecteert eerst de batterij en de lijn en voert vervolgens inIn de test, als er een foutcode is, raadpleeg dan de achterkant van de beschrijving.
4. Tijdens het testproces toont de stroomopwaartse digitale buis de batterijspanning, de huidige ontladingscapaciteit AH en stroomafvoer energie WH.Wanneer de afvoer is voltooid (batterijspanning is lager dan de ingestelde spanning), geeft de tester de gegevens in AH en flash snel weer, vergezeld van een zoemer -alarmgeluid.
5. Druk op de knop of start/stop -schakelaar om het alarm te stoppen, u kunt de knop roteren om de ontladingsgegevens van de batterij te bekijken, inclusief ontladingscapaciteit AH, ontladingsenergie WH en platformspanning V. Druk op "aan/uit" om de gegevens te wissenen herstel naar de initiële setup -interface voordat u de volgende batterij test.

Aanvullende opmerkingen:
1. U kunt de ontladingsstroom op elk gewenst moment tijdens de batterijtest aanpassen, als u de beëindigingsspanning moet aanpassen, kunt u de ontladingsaanpassing pauzeren door te klikken op "AAN/UIT" (de ontlading van de pauze keert terug naar de instellingspagina, hetOntladen gegevens gaan niet verloren, op dit moment kan langdurig "aan/uit" de gegevens wissen).(De ontladen gegevens gaan niet verloren en druk vervolgens op "aan/uit" om de gegevens te wissen).
2. Tester Power Down Save automatisch Sla automatisch de mogelijkheid op om de ingestelde parameters op te nemen, en in het testproces en het einde van de testalarmstatus treedt op wanneer het vermogen om alle parameters te registreren en de status van de opnieuw aangedreven allemaal automatisch hersteld.
Foutbeschermingscode en betekenis:
Err1: Capaciteitstest Batterijspanning is te hoog.
Err2: Batterijspanning is lager dan de ingestelde beëindigingsspanning, niet aangesloten op de batterij of omgekeerde batterij.
Err3: De interne weerstand van de lijn is te of de batterij kan de ingestelde ontladingsstroom niet weerstaan.
Err4: Circuitfout.
PO-L: voedingspanning is te laag of onvoldoende vermogen.
PO-H: Voedingsspanning te hoog.
OTP: oververhitting bescherming.
ERT: Temperatuurposfout of te lage temperatuur.
OUP: spanning te hoog in elektronische belastingmodus.

Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (2)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (3)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (4)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (5)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (6)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (7)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (8)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (9)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (10)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (11)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (12)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (13)Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (14)

Elektronische Laadtester 110W 9,99A 30V Batterijcapaciteit Stroomtester Bewaaringsmodule Voor Testvermogensbelasting Van 27,17 € | DHgate (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5613

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.