De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (2024)

Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensiesOrganiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebtHet laatste boekennieuwsWord gratis lid

Inloggen

×

De kustmoorden

James Patterson J.D. Barker

1484Rank33Favoriet

Het begin van een bloedstollende nieuwe serie door thrillerlegende JamesPatterson enbestsellerauteur J.D. Barker

Al sinds hun traumatische kindertijd vertrouwen Michael en Megan Fitzgerald alleen elkaar. Ze moeten wel, na alles wat hun ouders hun hebben aangedaan. Als Michael thuiskomt en het lijk van een onbekende vrouw in zijn badkuip vindt, belt hij direct de politie. Maar als die even later op de stoep staat, hebben ze bewijs dat Michael het slachtoffer kende. Waarom kan Michael zich daar niets vanherinneren?

Het mag duidelijk zijn dat iemand een gruwelijk spel met hem speelt. Terwijl Michael wordt afgevoerd naar het politiebureau, zet Megan allesop alles om haar broer vrij te pleiten. Als het dodental oploopt en demoorden steeds meer herinneringen aan hun kindertijd oproepen, begint zelfs zij te twijfelen. Hoe goed kent ze haar broer echt?

Aan detective Garrett Dobbs en fbi-agent Jessica Gimble de taak de diepbegraven geheimen van de Fitzgeralds te ontrafelen en de dader teontmaskeren – voor er meer slachtoffers vallen.

Pers en boekverkopers

‘Heeft alles wat het seriemoordenaarsgenre nodig heeft: een race tegen de klok en spanning tot het eind.’ HHHH VN Detective & Thrillergids

‘Dit boek blaast je omver, een van de beste die ik tot nu toe gelezen heb.’ Clemens Gommers, Broese Boekverkopers, Utrecht

‘Voor liefhebbers van zeer spannende boeken is Barker een nieuwe ontdekking! Een pageturner van begin tot eind.’ Janna Navis, Boekhandel Dominicanen, Maastricht

Toon details

Recensies (32)

Meer recensies

{{/?}}{{/options}}

Schrijf een recensie

Registreren

Inloggen

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (3)

Is De kustmoorden het boek voor jouw Reading Challenge?

Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

De CaminoAnya Niewierra
Waarom we logenKarin Slaughter
De schuldHans Rosenfeldt Michael Hjorth
De nomadeAnya Niewierra
De bigamistRona Halsall
Thriller Weken 2024: 5x kort en spannendDominique Biebau Floris Kleijne ...
Flamingo BeachSuzanne Vermeer
De duikSara Ochs
Het NachthuisJo Nesbø
De donkere kant van Sally DiamondLiz Nugent

Boeken van dezelfde auteur

Cross DownJames Patterson
JeugdzondeJ.D. Barker James Patterson
De opvolgerJames Patterson
De derde aanslagJames Patterson
Cross countryJames Patterson
OorverdovendJames Patterson J.D. Barker
DoodsvonnisJ.D. Barker James Patterson
Slaap kindje, slaapJames Patterson
PartnerruilJames Patterson Liza Marklund
Max Einstein. De KnappekoppenclubJames Patterson Chris Grabenstein
BikiniMaxine Paetro James Patterson
De affaireJames Patterson
HitteJames Patterson Michael Ledwidge
De eerstverloreneJames Patterson
De vierde secondeJames Patterson
Zomer van verraadJames Patterson
Je bent gewaarschuwdJames Patterson
Het vuurJames Patterson
OoggetuigeJames Patterson
Gevaar op de NijlChris Grabenstein James Patterson
Mijn broer de robotChris Grabenstein James Patterson
Het geheim van de verboden schatChris Grabenstein James Patterson
Achtste bekentenisJames Patterson
Belofte maakt schuldJames Patterson

Gesponsord

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (39)

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (40)

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (41)

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (42)

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (43)

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (44)

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (45)

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (46)

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (47)

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (48)

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (49)

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (50)

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (51)

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (52)

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (53)

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (54)

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (55)

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (56)

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (57)

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (58)

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (59)

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (60)

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (61)

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (62)

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (63)

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (64)

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (65)

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (66)

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (67)

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (68)

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (69)

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (70)

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (71)

Dumouin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (72)

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (73)

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.

Reageren op De kustmoorden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.

Nieuws & verdieping

HomepagePopulairste artikelenGiveawaysNieuwsbrievenNewsroomSchrijfwedstrijden

Boeken & Recensies

Hebban RankVerwachte boekenNet verschenen boekenMeest gelezen boekenHebban recensiesLezersrecensiesBoeken toevoegen

Auteurs

AuteursHebban auteursInterviews

Genre

FeelgoodYoung AdultJuniorNon-FictieCulinair

Boekenlijsten

Hebban TiplijstDe Hebban 1000Meer boekenlijsten

Kanalen

BoekenweekBoekenweek van jongerenKinderboekenweek Nationale VoorleesdagenHeel Nederland LeestZomerlezenHebban DebuutprijsHebban ThrillerprijsKookboekenweek

Reading Challenge

Hebban Reading Challenge

Top 100 boeken voorgenomenTop 100 boeken gelezen

Community

LezersBlogsTopicsDe Hebban boekentipperSpots

Hebban Leesclubs

Alle Hebban LeesclubsHall of FameStartpagina

Over Hebban

ColofonHebban Quick TourHebban startpaginaInformatie voor uitgeversHuisregelsCookie instellingen

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (74)

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (75)

De kustmoorden van James Patterson J.D. Barker (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6354

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.